Ringettekoulu - Ilves - Tampere

Ringettekoulu - Ringettehiiri

ringettekoulu luistelukoulu tampere

RINGETTEKOULU LASTEN EHDOILLA

Ringettekoulu - RingettehiiriIlves Ringettekoulu on tyttöjen oma luistelukoulu, joka huomioi lapsen oman osaamistason.

Tiedämme, että lasten urheilussa tärkeää on ilo, innostus ja kannustamalla oppiminen. Myös kaveruus ja tasavertaisuus ovat osa ringettekoulua.

Harrastaminen on tehty mahdollisimman edulliseksi. Lisäksi saat jäsenedut.

Harjoitusajat pyritään järjestämään lapsille sopivaan kellonaikaan.

Meillä ihan kaikkia kannustetaan ja opetetaan kädestä pitäen. Harjoittelu on myös leikkiä, ei kilpaurheilua.

Ilves palkittiin vuoden ringetteseurana Suomessa vuonna 2008 ja Ilves Ringettekoulu sai vuoden Ringettekoulu palkinnon vuonna 2009. Ilves Ringette on Pirkanmaan suurin ringetteseura.

TURVALLISUUS ON TÄRKEINTÄ

Turvallisuus on asia, joka huomioidaan jokaisella harjoituskerralla. Harjoituksissa käytetään aina kypärää. Ringette on turvallinen laji, se ei ole jääkiekkoa, vaan voima korvataan taidolla. Taklaukset eivät ole sallittuja ollenkaan. Ringetessä suojuksilla on estetty kaikki mahdolliset loukkaantumiset niin pitkälle kuin mahdollista.

Ilves Ringette on Sinettiseura.

Ilves ry - Ringettekoulu

Mitä ringettekoulun jälkeen?

Ringettekoulun jälkeen siirrytään seuraavalla kaudella pääasiassa Ilveksen F- tai E-juniorijoukkueisiin. Nuoremmat voivat halutessaan jatkaa myös ringettekoulussa useammankin kauden.

Ringettekoulusta voi siirtyä Ilveksen F- tai E- juniorijoukkueisiin kauden aikanakin, jos haluaa päästä pelaamaan ringetteä.

Luistelukoulu